Politika zasebnosti

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Varnost vaših podatkov

Zavedamo se svoje odgovornosti v zvezi z ravnanjem z vašimi osebnimi podatki, zato vse osebne podatke obdelujemo v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (»GDPR«).

V podjetju PM, poslovni mediji d.o.o. smo in bomo tudi v prihodnje sprejeli vse potrebne ukrepe za zaščito osebnih podatkov, ki jih pridobimo od vas. Ti ukrepi zajemajo predvsem varovanje pred zlorabo in nepooblaščenim dostopom, razkritjem, nepooblaščenim spreminjanjem ali uničenjem in izgubo podatkov.

Vsi naši zaposleni in obdelovalci podatkov, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so seznanjeni s pravili delovanja in dolžnostmi v zvezi z varovanjem podatkov. Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Upravljalec osebnih podatkov

Upravljalec osebnih podatkov je podjetje PM, poslovni mediji d.o.o., Igriška ulica 5, 1000 Ljubljana. Elektronski naslov: info@p-m.si.

Kategorije osebnih podatkov

Hranimo in obdelujemo tiste osebne podatke, ki ste nam jih na spletni strani Edvard zaupali ob prijavi na novičnik Edvard ali ob oddaji povpraševanja za najem prostor, in sicer:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Poštni naslov
  • Telefonska številka
  • Naziv podjetja
  • Naziv delovnega mesta

Kako lahko preverim ali posodobim svoje podatke oziroma zahtevam njihov izbris?

Na vašo zahtevo smo vam dolžni posredovati informacijo o tem, katere osebne podatke o vas obdelujemo in s kakšnim namenom. Dolžni smo vam jih posredovati v razumnem času in na jasen način. Zahtevo za izpis vaših osebnih podatkov nam lahko pošljete na e-naslov info@p-m.si. Na isti naslov lahko naslovite zahtevo za izbris ali popravek svojih osebnih podatkov.

Spletni piškotki

O obiskovalcih spletne strani Edvard s pomočjo piškotkov zbiramo določene podatke z namenom boljše uporabniške izkušnje. S potrditvijo gumba “Strinjam se” nam omogočate nadaljno hrambo informacij ter portal nemoteno uporabljate naprej.  Če se ne strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu EDVARD, lahko to možnost izberete v okviru obvestila o piškotkih. Vedno imate možnost, da piškotke bodisi sprejmete ali zavrnete. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete. Več o piškotkih in o tem, kako lahko upravljate z njimi, si lahko preberete tukaj.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran lahko, kot pomoč uporabnikom, vsebuje povezave ali reference na druge spletne strani. Naše podjetje ne odgovarja za zaščito zasebnosti in vsebino teh drugih spletnih strani, kot tudi ta politika o varstvu osebnih podatkov ne velja za druge spletne strani. Priporočamo, da si preberete politiko o varstvu osebnih podatkov vsake spletne strani, ki jo obiščete.