Potrebujete pomoč pri organizaciji vašega dogodka?

Izkušeni strokovnjaki agencije PM, poslovni mediji bodo z veseljem poiskali rešitev za izzive, s katerimi se pri organizaciji vašega dogodka spoprijemate vi. Stopite v stik z njimi. Odgovor lahko pričakujete v najkrajšem času.

Agencija PM, poslovni mediji d. o. o. ima dolgoletne izkušnje pri zasnovi, produkciji, organizaciji in upravljanju dogodkov vseh vrst in velikosti. Že devet let zapored organizira POMP, mednarodno konferenco o vsebinskem marketingu, s svojim delom pa je navdušila številne naročnike (Porsche Slovenija, GZS, NLB, OMV, Mitol, Aquafil, Škoda Slovenija, Lidl Slovenija …), za katere je organizirala različne dogodke (npr. poslovne, protokolarne, strokovne, motivacijske, promocijske in otvoritvene dogodke, tiskovne konference in razne predstavitve).

Zaupajte nam, kakšen dogodek želite organizirati. Je to obletnica podjetja, izobraževalni dogodek, predstavitev izdelka, razstava, tiskovna konferenca, tečaj? Kdaj bi želeli dogodek organizirati? Koliko gostov imate v mislih? Skupaj bomo našli pravo rešitev za dogodek, ki bo vam in vašim gostom ostal v lepem spominu.

*Obvezna polja.